Slider 1

Kernactiviteiten

Om een duidelijk beeld te geven wat de Bont Retail allemaal voor u kan betekenen hebben we dit in compacte punten voor u samengevat:

1.   Inmeetactiviteiten van panden en het uitwerken van de bestaande toestand en alles wat hierbij komt kijken zoals: archiefonderzoek, vloeronderzoek, bouwkundige opname etc. 
In de retailbranche is snelheid erg belangrijk.  De voorbereiding is dan ook meer als het halve werk.  Door panden in het beginstadium in te meten kunnen er tijdens de uitvoering geen verrassingen optreden en is de (snelle) planning gewaarborgd.

2.   Het begeleiden van het winkelbouwproces van inmeting tot oplevering.
Communicatie is hierin het sleutelwoord. Denk hierbij aan overleg met partners, opdrachtgever, gemeente etc, tekenwerk, begeleiding, vergaderingen bijwonen, vergunning trajecten etc.

3.   Uitzetwerk van winkel  tijdens de uitvoering.
De bont Retail heeft jarenlange ervaring met het uitzetten van winkel. Door voor alle bouwpartners de uitzetpunten op de vloer te zetten, kunnen zij hun werkzaamheden ook snel en secuur uitvoeren. In verband met de snelheid zijn tijdens de bouw diversen retailpartners bezi. Bv de electricien is bezig met de e-voorzieningen terwijl de plafonneur zijn plafond aan het hangen is. Als de verschillende werkzaamheden niet goed worden gecommuniceerd en uitgemeten kunnen er bij de diversen partners maatverschillen en problemen ontstaan. Door de maatvoering voor de gehele winkel in 1 hand te houden is dit te voorkomen en kan elke discipline goed zijn werk uitvoeren.

4.   Werkzaamheden tbv ruwbouwprojecten.
Daar De Bont van oorsprong een architectenbureau is, passen deze werkzaamheden prima bij ons. Van schetsplan tot werktekeningen kan uitgewerkt worden door onze eigen architecten en tekenaars/modelleurs of in samenwerking met een architect vanuit de opdrachtgever.

5.   Flexibel en snel inspelen op acute problemen en vragen vanuit de opdrachtgever.
Dit kan van alles omvatten (bv op locatie kijken bij een probleem, spoed inmeetklus etc). In samenspraak met de opdrachtgever pakken wij dit doelgericht op waarbij snelheid en kwaliteit erg belangrijk zijn.

Doordat de Bont Retail samenwerkt met partners vanuit de Bont Groep  zoals: de Bont Services,  de Bont Architecten en de Bont Geo 3d kunnen we alle facetten die voortvloeien uit een bouwproces voor u verzorgen. Je kunt dan denken aan:

1.   Opstellen van Stabu bestekken, werkomschrijvingen, V&G plannen, planningen, begrotingen
2.   Verzorgen van constructieberekeningen en –tekeningen.
3.   Verzorgen van EPN en ventilatie berekeningen.
4.   Verzorgen van haalbaarheidsstudies, initiatiefplannen, en locatiestudies
5.   Bouwbegeleiding op de bouw (uitvoerder)

Het laatste nieuws

Er zijn geen nieuws berichten.

Werkwijze


Het inmeten van winkels en gebouwen gebeurt met onze Leica 3dscanner. Door het gebouw volledig in te scannen aangevuld met foto’s en oude tekeningen wordt er geen...

Activiteiten


Inmeetactiviteiten van panden en het uitwerken van de bestaande toestand en alles wat hierbij komt kijken zoals: archiefonderzoek, vloeronderzoek, bouwkundige...

Ons team


De Bont Retail maakt deel uit van de Bont Benerink groep. Door deze samenwerking kunnen we naast onze Retailspecialisatie de klant voorzien van alle facetten...